2012. február 13., hétfő

Barbie Hercegnő és a koldus jelmez 4-7év Ladybird - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

 A hercegnő és a koldus című meséből Barbie  jelmez cimke szerint 4-7 éves méretben
  márka: Ladybird
  
 
A ruha derék fölött oldalt és hátul gumicérnával varrott rózsaszín plüss, elején középen fehér virágos nyomott mintás selyemnél erősebb anyag. Mell fölött selyemvirág,  Barbie The Princess and the Pauper felirat. Felkaron érdekes aranyszínnel szegett fehér muszlin díszíti.
   A szatén szoknyaréteg aljába vékony műanyag szál van tisztázva, ennek köszönheti, hogy az alja olyan szépen kiáll. Dereka gumis.
A jelmez zenél, hogy meddig bírja az elem nem tudom. (van egy másik ilyen jelmezem is, amiben készülök elemet cserélni, ha sikerül veszek ehhez is csereelemet)
Szép állapotú a jelmez. Mellrészen az arany sujtás megkopott, a közeli képeken is látszik.  A szoknyarészen előfordulhat halvány szürke folt, mosáskor nem jött ki teljesen,  vakus fényképen sem látszik, annyira halvány.  Szálhúzódás előfordulhat, de nem jellemző.
Összességében nagyon szép , elegáns jelmez.               
 
mb: 54-66cm, db: 60-70cm,  válltól derékig hátán 26, 5cm, teljes hossz háta középen 81cm,
   
Garanciával kapcsolatban: kézhez vételt követően minőségi reklamációt fogadok el. Tehát a postai átvételt követően 2 napon belül gondolom ez kiderül, ha bármi gond van a jelmezzel. Még nem volt.     
Kérdésre szivesen válaszolok.       
Folyamatosan töltök új általában fix áras angol jelmezeket, és használt szintén angol jelmezeket licites aukcióra.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2012-02-17 16:37
. Barbie Hercegnő és a koldus jelmez 4-7év Ladybird - Jelenlegi ára: 4 200 Ft